The Body Shop Frosted Plum Bath fizzers

09:19

Nešto najmirisnije što sam u posljednje vrijeme kupila jesu losion i shimmer mist The Body Shop iz linije Frosted Plum. Na aktualnim sniženjima početkom prvog mjeseca sam obnovila zalihu losiona čije sam prvo pakiranje potrošila, ali i kupila šumeće kocke iz iste linije. Obožavam izležavanje u toploj kupki, a ove kocke su.. nešto.



The Body Shop u većini linija nudi i šumeće kocke za kupanje koje dolaze u plastičnoj tegli. U pakiranju ih se nalazi 10 po 30 grama. Kocke se brzo otapaju u vodi s onim šumećim efektom kao kod multivitaminske tablete. Također, cijenim kod TBS što u proizvodima nema sastojaka životinjskog podrijetla, te na istima nisu testirani.



Na prvu, kada se teglica tek otvori - miris je radijalan, čak i intenzivan, što se naravno otapanjem mjenja i dobijete gorko slatki, elegantni miris kupke, a voda je blago obojana. Jedna kocka je dostatna za jednu kupku, a ne izazivaju nikakve popratne neželjene efekte na koži u vidu usušivanja i slično. Također, miris se jako dugo zadržava na koži što kod The Body Shopa nije strano. Isprobala sam nekoliko njihovih proizvoda, od gelova za tuširnje, do losiona i maslaca i sa svima je bilo isto.
U svakom slučaju, kod stvari kao što su bath fizzersi nema previše toga da se kaže; ali ako dijelite moju strast za kupkama i nađete se u prilici da ih isprobate - od srca ih preporučam.




You Might Also Like

5 komentari

  1. Ovo prvu put vidim, a izgleda mi skroz zakon!
    Gledam ove kockice i zamišljam si kako bi se to otapalo ( naravno da zamišljam gejzire u vodi xD )...
    Ovo budem probala jednom! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, al si me nasmijala s gejzirima - legendo. Ako budeš u prilici svakako probaj :)

      Izbriši
  2. Baš razmišljam prekjucer kako mi treba nešto baš baš dobro za kupke ;)

    OdgovoriIzbriši

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images