I heart Makeup - Naked Chocolate & I Heart Chocolate palete sjenila

11:06

Prije par tjedana s Pink Pande mi je stigla velika narudžba s paletama koje sam dugo htjela, a među njima i I Heart Makeup palete. Ranije nisam ništa njihovo isprobala, a tek kasnije sam shvatila što sam propustila.



Svaka paleta dolazi u čvrstoj plastičnoj kutiji, a zatvara se na klik. Otvaranje nije najjednostavnije, pa je samim time paleta sigurna.



 U ovim paletama se nalazi po čak 22 grama sjenila u 16 različitih nijansi, od kojih svaka ima svoje ime napisano na najlonskoj zaštiti. Također, s unutarnje strane poklopca nalazi se veliko ogledalo. Obje palete su melem za oči, upravo zbog divnih nijansi koje ih krase.




I Heart Chocolate paleta nosi, osim bazičnih nijansi, zagasite shimmer i mat nijanse kao i nijansu koja se može koristiti kao highlighter, a koja je posljednja u trećem redu - Endorphins Ready!




Svaka od nijansi se minimalno trusi. Najmanje pigmentirana je prva nijansa u prvom redu You Need Love, ali je idealna za bazu, te četvrta nijansa u drugom redu Meet Chocolate koju uopće ne koristim. Ima mrvicu čokoladni miris, ne posebno radijalan kao primjerice Semi Sweet paleta, ali svejedno prisutan.
Swatcheve pogledajte dolje.










Naked Chocolate paleta izgledom kao mliječna čokolada nosi pretežno shimmer nijanse od kojih se prva u drugom redu ( Adorable ) te posljednja nijansa u posljednjem redu ( Way ) mogu koristiti kao highlighteri.



Nema miris čokolade već neki neobičan, slatkast i ugodan miris koji ne hlapi korištenjem.




Swatcheve redom pogledajte dolje.









Svaka nijansa iz obje palete lijepa je na svoj način, a izuzev bazične nijamse iz I Heart Chocolate palete, sve su nevjerojatno dobro pigmentirane. Satenske nijanse se mrvicu više truse no druge, ali nikako na način koji bi im dao negatovnu recenziju - potrebno je otresti kist, a nakon nanošenja su neupitno zahvalne. Trenutno koristim avon bazu za sjenilo uz koju mi ova sjenila potraju i do 9 sati na kapcima. Cijena na Pink Pandi im je oko 85 kuna.
Planiram kupiti još koju paletu iz ove kolekcije ( ima ih ukupno 5 ).
A jeste li vi već ugrabile svoju? :)

You Might Also Like

9 komentari

  1. Baš sam se pitala gdje si nestala :)
    Krasne su nijanse, prva paleta mi se čini da je dupe za Too Faced paletu...
    Simpatično je što imaju čokoladni miris :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ja evo opet tu :P hvala ti.
      Nego, citala sam i gledala svakakve usporedbe, i ocito je, ali Too Faced nisam isprobala. Miris je sasvim blag, dok sam kod nekih cura citala da je jak. Ali nema veze, simpaticno mi je to skroz.

      Izbriši
  2. Predivne paletice i mislim da se zaista isplati kupiti ih :) Odusevljena sam :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Obje paletice mi se jako sviđaju, a i čini mi se kako je omjer cijene i kvalitete odličan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš, baš je. Primjerice, zadovoljnija sam ovim paletama nego nekim Sleek ako uzmemo u obzir broj sjenila, cijenu..

      Izbriši
  4. Joj joj ne smijem ih više ni gledati...a skupila bi ih sve :) Jako su lijepe i omjer cijena kvaliteta je odličan! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kupila sam Naked chocolate i divna je :)

    OdgovoriIzbriši
  6. imam nakedicu i meni miriše po bijeloj čokoladi. planiram ih uzeti još osim one sto je kopija novije tf jer mi boje nisu toliko primamljive :/

    OdgovoriIzbriši

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images