The Body Shop Frosted Plum recenzija

14:13

Prije nekoliko tjedana sam s prijateljicom posjetila The Body Shop dućan. Ona ranije nije znala za njih, a ja sam ovaj brend " prisvojila " prije nekih 5 godina u Padovi. Postali su mi jako dragi još tada, jer su im mazalice izmišljeno dobre - maslaci za tijelo su jako hranjivi, a losioni mirisni i taj miris za razliku od mnogih drugih brendova traje i traje. Kako u Hrvatskoj The Body Shop - a nažalost nema, svaki put kad imam priliku pogledam njihovu ponudu i razveselim se barem sitnicom.





Ono što mi je nedavno posebno zapalo za oko osim Hemp linije je svakako Frosted Plum nova linija koja svojim predivnim izgledom odaje kako su praznici i blagdani blizu.




Moram i napomenuti kako su prodavačice ondje, neovisno u kojoj se zemlji nalazili, izuzetno ljubazne, pa su mi tako ukazale ( i to tek kada sam na blagajnu došla s Body mist - om, kako je drugi proizvod iz iste linije u pola cijene. Tako sam odabrala i losion za tijelo s pumpicom.





The Body Shop Frosted Plum Shimmer losion dolazi u prozirnoj, plastičnoj bočici od 250 ml, sa pumpicom koja istiskuje pristojnu količinu. Za cijelo tijelo su dovoljna 4 pristiska na nju, a sam losion se sporo troši jer je poprilično gust. Ranije sam imala ovakav losion s mirisom vanilije i moram vam reći da, koliko god oduševljenje njime bilo u prvih mjesec dana, kasnije su mi šljokice u njemu počele ići na živce jer nisam mogla uživati u mirisu i njezi zbog upornih šljokica koje bi mi svaki put davale blagdanski izgled.






Kod Frosted Plum losiona mi se sviđa što je shimmerasti sjaj puno suptilniji, koža se tek blago zasvjetluca, a zapravo izgleda puno zdravije i njegovanije. Losion sadrži ekstrakt šljive i shea maslac. Ovo nije jedan od losiona koji će koži dati trenutnu njegu, a kasnije će se ona vratiti na staro, već je onaj losion od kojeg će koža biti mekana tokom cijelog dana, noći i losion čiji će se miris proširiti i na pidžamu, spavaćicu, posteljinu.



Jako dobro se upija, ali kako sam već i rekla, ne ostavlja kožu suhom već mekanom i nahranjenom. Miris je također velika prednost jer ne lapi tako brzo, zapravo se na koži može osjetiti i nakon dva sata. Ovakva koncentracija mirisa u nekoj mazalici je za moj pojam prilično rijetka, naročito iz razloga što miris uopće nije jak, već je topao i nježan, u nekim notama i sladak.
Cijena ovog losiona je 12 eura, ja sam ga platila 6 eura. Opet sam bila te sreće da po pristojnoj cijeni uživam u ovoj divoti od mazalice.





The Body Shop Frosted Plum Shimmer Mist na prvi pogled izgleda jako elegantno sa svojim gotovo nevidljivim shimmerom koji se protresanjem bočice spaja sa ostatkom tekućine i čini izgled prekrasne kugle.





Sadrži alkohol, i to se može osjetiti na prvu kada ga špricnem na kožu, ali jako brzo izlapi i ostavlja suptilan i topao miris, identičan mirisu losiona. Ono što sam htjela još kod losiona napisati jest da me miris jako podsjeća na Yves Rocherov Momet du Banheur, koji mi je par zima zaredom bio najdraži. Shodno tomu, ovaj mist je, kao i losion, definitivno za zimu.





Puno više od ovoga o mistu vam ne mogu reći jer sam ga  nekoliko puta samo isprobala, čuvam ga za blagdane. 
Dolazi u staklenoj, teškoj bočici, a za nanošenje se koristi klasični raspršivač. 100 ml ovog mista košta 14 eura.
Planiram pisati detaljnije o njemu u nekom od,narednih postova.

Veliki pozdrav svima i hvala na čitanju.

You Might Also Like

0 komentari

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images