Makeup Revolution Ultra Blush Professional Palette Hot Spice

12:10

Makeup Revolution je odnedavno meni jako drag brend, a o sestri MUR - a I heart Makeup, odnosno podbrendu ne moram niti pričati. Makeup revolution u svojoj ponudi nudi različite palete identične veličine u kojima se nalaze korektori, bronzeri, rumenila.. Danas ću vam tipkati o paleti rumenila Hot Spice.



Paleta je plastična i čvrsta, kučište je visokog sjaja, a u sebi nosi sedam rumenila i highlighter.
Metalne kutijice sa rumenilima su dovoljno odvojene jedna od druge te nema straha da će se prljati, a na unutarnjoj strani poklopca se nalazi ogledalo širine i duljine kao sama paleta. Upravo je ogledalo kod dekorative za mene jedan veliki plus. Cijena palete je oko 68,90 kuna na Pink Pandi, a u ponudi je još jedna koja nudi roza tonove rumenila.



Hot Spice paleta se sastoji uglavnom od toplih, breskvastih nijansi koje su moj favorit. Šest rumenila je mat, jedno je shimmer, a highlighter ( posljednji u prvom redu ) je pravo čudo i da ga nude zasebno, kupila bih ga odmah. Ipak, to i ne bi bila najbolja ideja obzirom da se ovaj niti ne troši brzo. Sasvim lijepo izgleda i na unutarnjem dijelu kapka.
Pigmentacija je za ovu gramažu i cijenu, pa i moja nepostojeća očekivanja prilikom naručivanja ( da, zaljubila sam se na prvi pogled :P ), solidna. Nije kao što je primjerice Sleek čiju Saharu obožavam, ali je u rangu sa meni sasvim dobrim Catrice rumenilima.
Kvaliteta također - proizvodi se malko više truse no većina rumenila koje imam, ali se zato vrlo lako blendaju.
Za trajnost dulju od 6 sati ne mogu garantirati obzirom da sam toliko dugo nosila neke nijanse i highlighter, ali za to vrijeme se nisu pomaknile s lica.
Swatchevi redom dolje;





U konačnici, zadovoljna sam ovom paletom obzirom na cijenu, spektar nijansi, trajnost i pigmentaciju obzirom da rumenila ne koristim i ne nanosim manijakalno.
Ocjena je 7/10. I da, kad vam već tipkam o MUR - u, jako volim njihovu paletu kremastih korektora. Recenzije neće biti jer ju trošim od trena kad je stigla, a nemam "svježe" fotke, ali - ako tražite idealni kremasti set za konturiranje - ovaj je divota. :)

Pusa svima



You Might Also Like

5 komentari

  1. Bas sam ju prije par dana stavila na wish listu na pp.. bas su lijepe nijanse :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo ja nikako ne mogu zamisliti na sebi..znači breskvasto, koraljno i ostalo tog narančastog tona na meni izgleda zastrašujuće :(
    inače, imala sam sugar spice paletu i imam all about cream i zadovoljna sam! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako lijepo izgleda i volim ovakve tonove na proljeće, ljeto. Makeup revolution je meni baš dobar brend nije skup, a kvaliteta baš ok :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Uu lijepa je paletica. Nedavno je stigla kolegici s bloga, a meni Radiance paleta sa 3 highlightera :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jako lijepa rumenila! I ja volim MUR! <3

    OdgovoriIzbriši

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images