bh cosmetics Face Essential brush set & Eye Essential brush set

14:35

Kod blogerice Meg talks beauty ( klik ovdje ) sam čitala o narudžbi sa bh cosmetics stranice, a njihovi kistovi su dugo bili moja tiha patnja. Kako sam trenutno daleko od svog doma, odnosno u Njemačkoj, rapidno sam se odlučila za narudžbu istih, ali i jedne prekrasne palete. Ono što me očaralo jesu popusti, brza dostava ( čekala sam svega 3 dana da paketić stigne ), a na kraju, ali najvažnije - nevjerojatna kvaliteta.
Od prvog seta Real Techniques kistova koji sam kupila, samo sam ih počela slagati, ali sam shvatila kako mogu puno povoljnije proći, a dobiti također jako kvalitetne kistove za šminkanje, ali u većem broju. O RT kistovima možete čitati ovdje, ovdje, ovdje i ovdje.
Primjećujem kako sam zaredala linkove, ali oni nisu tema ovog posta, pa se prebacujem na bh kistove.





Face essential 5 piece brush set je set kistova za lice, a sastoji se od 5 kistova od sintetičke dlake, sa crnim sjajnim drškama s dodatkom zlatne boje.







108 Powder brush je ogromni mekani kist namijenjen puderu u prahu. Odlično kupi proizvod, kao što ga i raspoređuje po licu. Njega koristim za theBalm Sexy mama ( o kom sam pisala, klik za recenziju ). Sviđa mi se što pomaže pri ravnomjernom nanošenju, a i što ne kupi previše praškastih proizvoda, pa je stoga super i za mineralne pudere.




109 Duo Fiber Brush je zapravo Stippling brush, ilitiga bockalica, ali veća od RT. Namijenjena je nanošenju pudera u prahu ili tekućeg pudeta, a ja ju koristim isključivo za nanošenje tekuće podloge. Ne ostavlja tragove, mekana je i s njom je zbilja lako raditi. Ostavlja neki poseban finiš, koji me čak podsjeća na dewy svaki put kada nanesem podlogu s njom jer ne zacementira podlogu na licu, već ona djeluje prozračno. Također, ne kupi ju previše, odnosno dovoljno je sasvim malo proizvoda kako bi ga ovaj kist nanjeo.





110 Contour brush, kist koji za namjenu ima konturiranje, ali ja s njim volim nanositi rumenilo ili blendati konture. Uvijek pokušavam namjenu kistova prilagoditi sebi, a tako je upravo s njim. Dovoljno je precizan, ne prevelik, a super i za meni previše drage bronzere. Uz powder brush je ovo najmekši kist u setu.





111 Foundation brush namijenjen je za nanošenje tekuće podloge, ali kao i RT foundation brush meni za to ne služi. Primjerice, od RT foundation brush - a je duplo veći, a ikako sam ovakve kistove ranije koristila za tekuće pudere, shvatila sam s vremenom kako to i nije najunosniji posao kada je manjak vremena u pitanju. Ali, zato je ovaj kist odličan za nanošenje proizvoda za konture lica. Ravnomjeran, precizan, okomito položen je odličan za taj posao.





112 Concealer brush je posljednji u nizu. Priznajem da ga nisam niti jednom upotrijebila jer u zadnje vrijeme ne koristim korektor. Tako sam mnogim ovakvim kistovima promijenila namjenu, u nedostatku čistih kistova za blendanje sjenila koristim ove. :)




Eye essential set se sastoji od 7 kistova, a svaki kist ima posebnu namjenu, koja se, naravno, može izmijeniti ovisno o potrebama.



101 Blending Brush služi, sasvim logično, za blendanje, a u tu svrhu je fantastičan. Ovo je prvi takav kist koji imam  u svojoj kolekciji, i konstantno ga koristim. Velik. mekan, a najviše dobar za stapanje boja između dvije nijanse.



102 Large Shader Brush koristim za prekrivanje kapka nijansom boje puti, odnosno baznim sjenilom, a ponekad i za nanošenje baze. Trenutno koristim artdeco primer u prahu.



103 Small Shader blush jest kist za sjenilo, a super je za nanošenje sjenila ispod waterlinea. Dovoljno je precizan i zadržava sjenilo u dlačicama, a potom ga ravnomjerno nanosi.



104 Angled Blending Brush blenda zahtjevnije, manje površine. Zaobljen i jako mekan. Također, koristim ga za stapanje nekih sasvim kompatibilnih nijansi, primjerice - zlatne i maslinaste.



105 Pencil brush koristim za omekšavanje olovke. Super je za tu namjenu, kao i za neke zahtjevnije radove na očima jer je dosta uzak. Podsjeća na essence precise eyeshadow brush, ali je puno mekši i nešto manji.



106 Fine liner brush je dovoljno tanak i precizan za moj trenutno omiljeni tuš - Avon u nijansi Gunmetal.



107 Small angled brush još uvijek nisam koristila, ali me jako podsjeća na RT eyeliner brush, samo u manjoj verziji.





Bh cosmetics ima stvarno divnu ponudu, a sa paketom mi je stigla i paleta sa 40 sjenila. No, o njoj nešto kasnije. Kistovima sam zaista prezadovoljna.
Svaki od ovih setova je koštao oko 12 eura. 
Kada sve zbrojim, definitivno se isplati. Također, setovi su dostupni i na Pink Pandi, ali im je cijena oko 240 kuna.

You Might Also Like

16 komentari

  1. Navela si me na razmisljanje, mislim da cu ih naruciti xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, odlično, drago mi je! :) Zbilja su dobra investicija, kada se sve zbroji i oduzme ispadne da su jeftiniji i od essence kistova, a daleko su bolji.

      Izbriši
  2. I meni su njihovi kistovi tiha patnja, ali nikako da se odlučim naručiti ih. To je ono kad želiš svašta i nemaš granice i kontrole, pa ne kupiš ništa :D
    Baš mi je super što si ih ovako blizu slikala pa mogu vidjeti točno kakvi su.
    I drago mi je da sam te potaknula na naručivanje, tim više što si zadovoljna kupnjom kistova. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad sam u tvom postu DIY sa kozmetičkim stolom vidjela koliko imaš kistova u onim čašicama ostala sam paf i shvatila da meni treba još. Zašto? Pojma nemam. Mi žene smo.. evo ne znam. Kistovi su stvarno predobri. Meni se sviđaju i oni u slatkim šarenim držačima, ali su duplo skuplji, pa mi i nisu najbolji izbor. Hvala ti puno, prezadovoljna sam njima!

      Izbriši
    2. Haha, a zamisli čuda, i meni treba još! :D
      Nama ženama stvarno uvijek nešto treba, to je strašno.
      I meni su ti u šarenim toliko slatkiiii... baš svaki set.
      Daj mi reci imaš li neki kist da bi mi preporučila za lijepo nanošenje i blendanje sjenila u sami pregib oka? Imam jedan jedini koji mi je baš baš za to i ne mogu si više pronaći niti jedan sličan.

      Izbriši
    3. Joooj, joooj, velike su to muke :P
      Nego, imala sam ecotools set sa 6 kistova s iHerba i tu se nalazio baš kistić kakav bi ti bio dobar, ali sam ga poklonila, mislim da sam čak pisala o tim kistovima, davno. Mislim da se ne prodaje parcijalno,ali bude često -20% na neke brendove, pa tako i ecotools, plus 5 dolara manje na prvu narudžbu što ti zapravo dođe kao free shipping. Pogledaj si njihovu ponudu tamo.

      Izbriši
  3. ovo je bagatela! mene najviše zanimaju kistovi za oči s obzirom da njih imam najmanje. za blendig i pencil brush bitno mi je da su mekani i da ne grebu kapke. koliko te došao shipping?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako, jako, jako su mekani kistovi, a i uvijek su neke akcije pa bi mogla proci i jeftinije. Shipping me izasao 3 eura na dva seta kistova i jednu paletu, ali ja sam u Njemackoj trenutno i narucivala sam s Njemacke stranice. Cijene s official i .de stranice se gotivo ne razlikuju, a za shipping najbolje pitaj megtalksbeauty. I sretno :)
      P.S. preplati se na newsletter jer daju neki popust za prvu kupovinu, a i stalno imaju neke akcije. ;)

      Izbriši
    2. super, puno ti hvala na info! :*

      Izbriši
  4. That's a bigger set of brushes ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ajmeee ma cijena je ništa, nula, džabe....Uzela sam si bila ovu bockalicu na Pink pandi i samo nju sam platila 109 kn :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šokirala sam se pojedinačnim cijenama bh kistova kod nas, ko da je o Sigmi riječ.
      Najbolje je naručiti direktno sa stranice, kistovi su predobri.

      Izbriši
  6. Baš su slatki kistovi, gledala sam jedno vrijeme ovaj set za oči i na kraju se odlučim za jessup kistove. Valjda će jednom i oni doći na red :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđaju. Ja konstantno rotiram njihove, RT i Ecotools kistove i svi su mi podjednako dobri i na dnevnoj postavi. Ipak, želim nekoliko jessup setova kistova jer su prelijepi plus vrijedni novca - očigledno zbog silnih hvalospjeva na blogosferi i forumima.

      Izbriši

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images