ARTDECO Wonder Lash maskara - recenzija

01:48

Prije no što ću vam kreniti tipkati o zvijezdi ovog posta - ispričavam se svim curkama koje su se eventualno zapitale za mene i moje postove na blogu rotterouge. Odlično sam baš kao i vrijeme, a više o mojim lutanjima ćete možda uskoro čitati u nekom lifestyle postu. Isto tako, ispričavam se svima koji su me u komentarima na starijim postovima nešto pitali, to ću vam nadoknaditi.
Da ne duljim puno, danas sam odlučila ( napokon ) tipkati o Artdeco Wonder Lash maskari koja je bila dio jedne ishitrene kupnje bez ikakvih ranijih raspitivanja o istoj. Kakvi su moji utisci, čitajte u nastavku posta.




ArtDeco je brend koji me u rijetko kom slučaju razočarao i kom se uvijek u malo boljim mogućnostima rado vraćam. U trenu kada sam shvatila da sam 600 km udaljena od doma i da nisam ponjela svoju HG maskaru Make up Factory Doll Eyes, odlučila sam se kupiti upravo ovu jer me izgled četkice privukao.
Vrlo često mi se dogodi da kupim maskaru tek tako i da mi ne posluži apsolutno ničemu. Definitivno tri najbolje maskare koje sam koristila, trošim ili sam potrošila unazad dvije godine jesu Dior Diorshow, Make up Factory Doll Eyes i ArtDeco Wonder Lash.
ArtDeco Wonder Lash maskara sadrži 10ml proizvoda i dolazi u elegantnom, klasično crnom pakiranju. Cijena joj je 13 eura ilitiga nešto manje od 100 kuna.
Obećaje volumen i  duljinu za koju je zaslužna fleksibilna silikonska četkica. Također, dermatološki je testirana i podobna za osjetljive oči što je i meni postao vrlo bitan faktor pri odabiru kozmetike za oči jer sam naglo počela nositi dioptrijske naočale.





Vrlo brzo je postala jedna od mojih najdražih odnosno top 3 i preporučila bih ju svakome, kao što sam preporučavala i MUF Doll Eyes te Diorshow klasik. Moje trepavice su veoma svijetle, gotovo neprimjetne, tanke, ali duge i ne pretjerano guste.








Ova maskara me osvojila zbog volumena koji daje, maksimalne crne boje koja ostaje na trepavicama, ne sljepljuje ih ako nanesem i 3, 4 sloja kada želim postići jači efekt, te se ne mrvi kada ostane dugo na očima.
Ne posjedujem vodootpornu verziju, ali slobodno mogu reći kako je meni na trepavicama preživila i po 10, a trepavice su ostale fantastičnog izgleda, bez da mi je napravila neki nered, popustila.Unatoč odličnoj postojanosti, vrlo lako se skida čak i blažim odstranjivačima šminke što mi je odlično jer ne volim agresivne maskare koje skidam cijelu vječnost sa trepavica i još mi ispadne poneka. Još jedna beneficija je što se ne suši dugo, ne preslikava se i zbilja bih se morala potruditi da sa preciznom četkicom i finom teksturom napravim nered.
 U svakom slučaju, preporučam ju svima.

Sastojci;
Aqua (Water), Synthetic Beeswax, Paraffin, Glyceryl Stearate Acacia Senegal Gum, Butylene Glycol, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Stearic Acid, Silica, Palmitic Acid, Polybutene, VP/Eicosene Copolymer, Copernicia Cerifera Wax, (Carnauba Wax), Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, Propylparaben, Hydroxyethylcellulose. (+/-) May Contain: Tin Oxide, Mica. CI77499 (iron Oxides), CI77007 (Ultramarines), CI77891 (Titanium Dioxide), CI77288 (Chromium Oxide Greens), CI77510 (Ferric Ferrocyanide), CI75470 (Carmine).



P.S. Kada postavim fotku maskare na očima, djeluje mi jako mutno. Moram napraviti nove danas pa ću editirati post. Hvala vam na čitanju. Pusa svima 

You Might Also Like

8 komentari

  1. Maskara, kao i svaki Artdecov proizvod, zvuči obećavajuće. Čak nije toliko ni skup.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad pomislim koliko sam znala tragati za odgovarajućom maskarom i koliki je to bio trošak, cijena niti nije velika. :)

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Drago mi je da dijelimo isto mišljenje, ekspertu kod dekorative! :*

      Izbriši
  3. Nisam probala ni jedan njihov proizvod, ali kako procitam neku recenziju zazelim da isprobam..divna recenzija <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima jako puno dobrih proizvoda, njihova mono sjenila, baza za ista i ova maskara su kod mene u stalnom sastavu. :) nadam se da ćeš biti u prilici da isprobaš nešto. Hvala ti, pusa velika

      Izbriši
  4. Joj, Artdeco. Nekako ih stalno zaobilazim, imam samo jednu jnihov olovku i to sam dobila. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ih ranije zaobilazila zbog straha da za dobru cijenu ne dobijem i dobar proizvod, ali otkako sam probala njihovu dekorativu kod prijateljice koja je vizažist, redovno me obaraju s nogu. Razočarala sam se tek u dvije nijanse mono sjenila, al ono - na kameji sam ih i tako kupila u pola cijene i nije da mi je bilo žao zbog toga. Sve drugo što imam mi je i više no dobro. :)

      Izbriši

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images