KIKO Pigment Loose Eyeshadows 03, 08 i 14

04:49

Vjerujem da su mnoge od vas koje koristite KIKO dekorativnu kozmetiku zadovoljne njome. Meni se ovaj brend posebno sviđa zbog korektnih cijena, kvalitete, konstantnog izbacivanja prelijepih LE kolekcija, online dostupnosti..
Na KIKO službenoj stranici traje sniženje dobrog dijela asortimana pa je tako na moju adresu prije nekoliko dana stigao paket sa svakakvim dekorativnim divotama.


Od svega što sam zadnji put naručila najviše su me se dojmili upravo njihovi pigmenti koje ranije nisam imala. Sa Infinity mono sjenilima sam već dugo oduševljena i svakom prilikom obnovim kolekciju s par njih, ali pigmenti su me oborili s nogu. Ranije sam koristila pigmente iz Essence LE Colour Art kolekcije te Bourjouis pigmente i bila zadovoljna istima. Iako ranije nisam bila fan vrištećih boja na kapcima, otkako su mi ove tri nijanse stigle svako malo isprobavam neke nove look - ove i igram se njima.



Krenimo na "tehničke " karakteristike. Pakiranje je napravljeno od čvrste plastike, sa poklopcem na odvrtanje mat crne boje i zaštitnim poklopcem unutri kako se pigment ne bi rasipao. Samo pakiranje djeluje vrlo elegantno, a količina pigmenta unutar njega je čak 6 grama. U ponudi na službenoj stranici trenutno je moguće odabrati između 10 nijansi, dok je u stalnoj prodaji njih 16. Regularna cijena jednoga je 5,90€, ali su gotovo sve nijanse trenutno na sniženju i koštaju svega 1,70€. Link ovdje. 


 

Nijanse s lijeva na desno - 08 Bright Blue, 14 Spring Green, 03 Fuchsia. Sva tri pigmenta su shimmerasta, a u pitanju je srebrni shimmer koji se najbolje vidi na sunčevom svjetlu.  Kako je u pitanju čisti pigment, o pigmentiranosti se ne mora puno govoriti. Dovoljno ga je tek blago zahvatiti vrškom kista i nanjeti na kapak. Vrlo lako se blendaju, a postojanost je fantastična. Kada su mi stigli odmah sam testirala plavi pigment, nanjela ga, izblendala rubove i ostao mi je na kapcima od podne do 7 navečer - bez baze. Vjerojatno bi ostao na kapcima i dulje da nisam skinila šminku s očiju. S bazom posebice dolaze do izražaja jer njihova boja bude još intenzivnija. Vjerujem da se troše gotovo neprimjetno kao i svaki drugi pigmenti, a meni bi posebno drago bilo da prilikom rasipanja nijanse Fuchsia nisam pretjerano rasula pigment. :D 
Ako i sami koristite ovakva sjenila onda znate da je vrlo korisno najprije našminkati oči, a zatim ostatak lica obzirom da se uz tek minimalno nepažnje na licu može napraviti nered. Po meni to nije nedostatak obzirom da najprije šminkam oči, ali nije loše imati na umu.

  

 
 Sastojci; 

 TALC, MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, SILICA, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, ACRYLATES COPOLYMER, PALMITIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, TIN OXIDE. +/- (MAY CONTAIN): CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 16035 (RED 40 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE, FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77289 (CHROMIUM HYDROXIDE GREEN), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 - CI 77492 - CI 77499 (IRON OXIDES).
 

 
Gornja fotografija prikazuje swatch - eve na unutarnjem svijetlu.  



Gornja fotografija prikazuje swatch - eve na sunčevom svijetlu. 



Kako se vama sviđaju ovi pigmenti?



You Might Also Like

6 komentari

  1. Boje su prekrasne! stvarno jesu!
    a nista njihovo jos nisam probala. jep. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam da uskoro hoćeš! ;) Trebalo mi je da se malo naviknem na ovakve boje i sad su mi postale baš nešto.

      Izbriši
  2. baš su fora boje, a pigmentacija odlična :D
    trenutno nemam niti jedan pigment ovakav u kolekciji, ali sam ih prije koristila i sjećam se da su se lijepi, glamoruzno lookovi dali napravit s njima :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se s tobom za te glam lookove, iako su meni osobno ove boje pigmenata više nekako party, ali se fino daju uklopiti u neke ozbiljnije ideje.

      Izbriši
  3. Jaooo kako su savršene boje, ne znam koji mi se više sviđa! Sad si ih i ja želim, već dugo namjeravam početi isprobavati njihove proizvode, mislim da sad pravi trenutak :)

    OdgovoriIzbriši

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images