Sleek rumenila - Rose Gold, Life s a Peach, Suede, Santorini, Dancing Til Dusk, Blush by 3 Pink Sprint

08:39

Mnoge od nas obozavaju Sleek palete sjenila jer su povoljne, a zbilja kvalitetne. Nadje se medju njima poneki propust od nijanse, ali zbog onih drugih divnih sjenila taj propust postane zanemariv.
No, danas vam necu tipkati o Sleek paletama sjenila ( iako planiram uskoro o novopridoslima, a o onima starima klik ovdje ), vec o svojoj kolekciji Sleek rumenila koja volim i svakodnevno koristim.
Neke od nijansi koje posjedujem su gotovo neiskoristene jer cekaju svoju priliku u vidu moje promjene raspolozenja, dok su druge redovno na mom licu, ovisno o prilici, a i raspolozenju takodjer.
Sleek kolekcija rumenila kod mene trenutno broji 4 mojno rumenila, jednu paletu rumenila sa njih ukupno tri - Blush by 3 Pink Sprint, te Eye&Cheek paletu Dancing Til Dusk u kojoj se nalaze dva rumenila koja su inace dostupna u redovnoj ponudi.





Najprije cu se pozabaviti mono rumenilima. Ona dolaze u mat crnim, cvrstim kutijicama sa ogledalom u unutrasnjoj strani poklopca, kao i svi drugi Sleek proizvodi u kamenu.



Ambalaza je sasvim jednostavna, ali i vrlo lako se prlja, pa - ukoliko volite ( a volite ), uredan izgled sve svoje sminke u kolekciji, preporuka je da ju ne dirate prstima zamrljanim od prethodno nanesenog make upa. Tako zaprljana ambalaza se vrlo tesko skida. Jedino rumenilo koje se iz ovog pravilnika iskralo jest LE rumenilo iz Mediterranean kolekcije u nijansi Santorini; ono doduse ima sjajnu ambalazu, iako je dimenzijama isto. Svako mono rumenilo sadrzi 8 grama, a na Sleek stranici kosta 7 dolara.
U svojoj kolekciji mono rumenila imam nijanse Rose Gold, Life s a peach, Suede i Santorini.






Life’s a Peach je jedna jednostavna breskvasta nijansa koja licu, odnosno obrazima daje trenutnu svjezinu. Odusevila me koliko bolje izgleda uzivo nego na Sleek stranici. Mat je, bez ikakvog shimmera i koristim ju vrlo, vrlo cesto jer odlicno odgovara uz moju blijedu put. Kako sam nedavno pocela raditi, rotiram i rumenila po danima kako bih otkrila koliko koje traje. Ovo se na licu zadrzava i po 8 sati, vjerojatno bi moglo i dulje, ali nakon toliko vremena obicno skinem sminku. Treba uzeti u obzir i da koristim TheBalm translucent powder, ali koristim ga konstantno, pa su svejedno neka rumenila zakazala u tolikoj postojanosti. 





U svakoj recenziji koju sam procitala prije kupnje rumenila u nijansi Rose Gold, citala sam kako je dupe za Nars Orgasm, ali kako nisam probala nista od navedenog kozmetickog brenda, to niti ne mogu tvrditi. Pa ipak, mozete po izgledu rumenila vidjeti da je koristeno i voljeno. Ovo je rozo, njezno rumenilo sa sitno mljevenim zlacanim shimmerom koji me sveukupno podsjeca na miks nekog prekrasnog highlightera i rumenila. Izuzetno je pigmentirano, a upravo zbog doze zlatnog shimmera mi je najdraze za vecernje izlaske. Za dnevno nanosenje istoga nisam toliko hrabra. Takodjer, izdrzi do 8 sati. Bez pomaka.








Suede rumenilo.. Suede je, ono, ako postoji moje najdraze rumenilo onda je to ovo. Ili jedno od njih. Iako prvo navedeno rumenilo najcesce koristim, to je mozda zato sto sam odlucila koristiti i druga. Suede divno naglasava sve sto treba, a da pritom nikako ne moze izgledati pretjerano. Mat, dugotrajno, mekano, pigmentirano, divno izgleda na blijedom tenu i uklapa se u cjelokupni dojam kakav god bi on trebao biti - e to je Suede.





I za kraj, iako ovo definitivno nije kraj posta - tu je LE mono rumenilo Santorini. Boja fuksije sa hladnim podtonom. Koliko ga " koristim " vidite po cinjenici da je gotovo netaknuto. Rumenilo mi je pri kupnji bilo nevjerojatno lijepo, ali nisam niti pomislila da bih s njim mogla izgledati, najblaze receno, cudno. Definitivno je jako dobro pigmentirano, trajno, mekano i jednostavno za nanosenje bez da se trusi, ali mislim da cu ga proslijediti, jer - iako se sasvim dobro uklapa u kolekciju, mi se ne volimo. 





Ova paletica koju vidite na fotkama iznad je trio rumenila - Blush by 3 Pink Sprint, a nijanse su s lijeva na desno ; Pink Parfait, Pink Ice i Pinktini. Sadrzi 20 grama rumenila, a cijena je oko 15 dolara na Sleek sluzbenoj stranici. Pink Parfait jest prvo rumenilo slijeva u ovoj paleti i jako me podsjeca na nekakvu mjesavinu bordo boje i boje vina. Koliko je ono pigmentirano ne mogu vam rijecima opisati. Ono je u biti jedino rumenilo u ovoj paleti koje znam tu i tamo koristiti, a koliko ga je malo potrebno potice vjerojatnost da ce mi trajati nezamislivo dugo. 
Pink Ice nijansa je identicna LE Santorini, za koju sam vec natipkala da ju ne koristim, ali eto - sasvim se lijepo vizualno uklopila u ovaj trio. Pinktini je posljednja nijansa u ovoj paleti i jako, jako lijepa. Nije pigmentirana kao druge dvije, ali divno izgleda na pomalo osuncanom tenu jer je topla. 




Paleta Dancing Til Dusk jest paleta koja ukljucuje cetiri nijanse iz Au Naturel palete i dva rumenila - Sahara i Mirrored Pink. Sahara je u redovnoj ponudi mono rumenila i meni jako draga, dok je Mirrored Pink bila LE; a zatim ubacena u ovu paletu. Mirrored Pink ( gore lijevo ) jako je slicna Rose Gold nijansi, ali ova ima srebrni shimmer, ali puno manje upecatljiv. Takodjer, po meni je i nesto manje pigmentiranija, ali i podobnija za dnevni look, jer ovaj shimmer ne djeluje prenapadno. A sad, Sahara. Saharu sam imala i potrosila, koliko god se to nemogucim cini. Vise no dobro dosla mi je u ovoj paleti. Ona je zapravo nesto kao bronzer sa primjesom narancaste. Ne volim pretjerati s njom, vec samo malo zarumeniti obraze. posebice kada mi koza iole dobije dasak osuncane boje. Ova paletica mi je posebno draga jer dvije prekrasne nijanse rumenila, kao i sjenila iz palete o kojoj mozete citati ovdje

I za kraj, da ne ponavljam koliko volim Sleek rumenila, ostavljam vam swatcheve. Ako imate neke nijanse koje nemam, a mislite da bi mi se mogle svidjeti, slobodno predlozite. :) Hvala vam na citanju. 




S lijeva na desno ; Life s a Peach, Rose Gold, Santorini, Suede



Blush by 3 - Pink Parfait, Pink Ice, Pinktini


Dancing Til Dusk - Mirrored Pink, Sahara 

You Might Also Like

10 komentari

  1. Sva su rumenila stvarno predivna, ali mroam priznati da su mi najljepša iz palete Blush by 3 Pink Sprint i to ona prva tamna nijansa, volim nekako te tamne mesnate boje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaš pravo za tu nijansu. A tek njena intenzivnost. Na nju gledam kao na nepotrošivu.

      Izbriši
  2. Imala sam Dancing Til Dusk i rozo rumenilo izgrebala skroz do temelja..ne moram ni govorit koliko mi je drago to rumenilo bilo :)
    super su mi sleekova rumenila jer za solidnu cijenu dobiješ izvanredan proizvod!
    Tražim sad ovaj trojac na Pandi,ali ga nema :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rozo rumenilo je zaista divno. Mislim da lijepo pristaje svakom tenu, pa i mom blijedolikom. Nadam se da će se moći opet kupiti odvojeno.
      Trojac je najbolje naručiti direktno sa sleek stranice, a plus je što ponekad imaju sve u pola cijene ( nisam nikad uspjela ugrabiti takvu ponudu, nažalost. :( )

      Izbriši
  3. Tvoja kolekcija rumenila je baš zavidna :)
    Dugo mi je trebalo da si uzmem paletu rumenila i stvarno ne znam zašto. I otkako sam ih probala ne odvajam se od njih. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa podjednako kao i meni. :) a također, i što i sama koristiš Sleek. Brend je zbilja hvalevrijedan.

      Izbriši
  4. Paletice su preslatke :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Suede je odlican :) imam rose gold i obozavam ga :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I suede i rose gold su NEŠTO. Dijelimo mišljenje. :)

      Izbriši

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images