Essence Winter Wonderful kolekcija

09:59

Veliki broj ljubiteljica povoljne, a dobre dekorative pograbio je Essence Mery Berry kolekciju. Nisam bila dio te pomame jer su ruževi i highlighter pograbljeni u rekordnom roku, na moju žalost.

Ništa zato; jučer sam u Rossmanu ugledala novu Essence Winter Wonderful kolekciju. Automatski me asocirala na snježnu zimu, pahuljama okićene ulice, grudanje, mirisne svijeće u toplom domu..



Koliko sam mogla vidjeti, u Hrvatskoj se ova kolekcija nije pojavila, a vjerujem da će mnoge " odljepiti " za njom. Sastoji se od palete nježnih boja, dvije nijanse olovke za oči, pet nijansi laka za nokte i sjajnog nadlaka, kreme za ruke, sjajila u dvije nijanse, rumenila i highlightera
Ja sam odabrala paletu, olovke i dva laka za nokte, pa vam donosim prve dojmove.



Paleta 01 ALL ICE ON ME! sastoji se od 5 sjenila. Svako sjenilo sadrži 1, 5 grama, a paleta 7, 5 grama sjenila. Cijena joj je bila 3, 95 €. 
Paleta se sastoji od 3 mat nijanse i dvije shimmeraste. Bijela je mat, siva jako blago shimmerasta, roza mat, zlaćana shimmerasta, a posljednja, smeđa je mat.





Prva tri sjenila su jako slabo pigmentirana, dok su posljednja dva puno bolja po tom pitanju. Sa bijelim sjenilom jedva da se išta može napraviti, a slučaj je i sa sivim. Puder roza ( treća nijansa ) je nešto bolja po tom pitanju. Mislim da ću ih koristiti mokra, pa ću kasnije dodati i takve swatcheve.


Eye & innner olovke dolaze u dvjema nijansama; 01 COLD AS EYES ( bijela ) i 02 EYE CANDY ( svijetlo roza ), a sadrže 1, 5 gram. Služe za naglašavanje unutarnjih i vanjskih kuteva očiju i odlične su. Dovoljno su mekane za fantastičnu pokrivnost, ali i stabilne za uredno nanošenje.



Osvježavaju izgled kapka i traju oko 6 sati, isprobala sam ih odmah po dolasku kući. Roza je moj favorit. Cijena svake je bila 1, 99 €.


Nijanse lakova koje imam su 03 THE ICED i 04 THE CRYSTALIZED. Nažalost, pričekat će sa isprobavanjem jer na nokte trenutno nanosim Eveline tretman u nadi da ću ponovno moći lakirati nokte. 

Sve u svemu, planiram kupiti i rumenilo iz ove kolekcije, olovke su fantastične, a paleta me razočarala. A što se vama najviše sviđa?

P. S. Fotkala sam blicem zbog nedostatka dnevnog svijetla.



You Might Also Like

8 komentari

  1. Boje na paleti su lijepe,a favorit mi je bijela olovka za oči.Koristila bi ju kao sjenilo.

    Petra

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kozmetiku svakako treba prilagoditi sebe, hvala na čitanju.

      Izbriši
  2. Zainteresovala si me za olovke, moracu da proverim da li ih ima u Srbiji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da ova kolekcija nije jos stigla u ex yu zemlje, ali polako.. i sretno! Olovke,su fantastične. :) hvala na čitanju.

      Izbriši
  3. Ne vjerujem da ću bilo što iz ove kolekcije uzimati, osim olovke za oči, njih jedva čekam. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Olovke su, ponavljam -,predobre i sigurno neces pogrijesiti. :)

      Izbriši
  4. Paletu sam zaista htjela kupiti ali mislim da cu ipak preskociti :/
    Htjela bih kupiti highlighter i olovke

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemaš pojma koliko mi je krivo što nisam zgrabila highlighter, kolekcija je sad već nestala. :(

      Izbriši

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images