Loreal Professionnel Vitamino A - OX maska za kosu - recenzija

13:37

Moram priznati da kosi u usporedbi s licem i tijelom pridajem malo pažnje. Ipak, rijetko ju bojam, ne peglam ju, koristim različite brendove, ali uglavnom su to drogerijski proizvodi koji su lako dostupni i podobni za svaki džep.
Stoga bih se svaki put oduševila nekim serumom, maskom, od kojih bi kosa automatski bila mekša, a to što i nije ostala takva me nije previše zamaralo. Vjerojatno je to zato jer mi je kosa prilično zdrava, kovrčava, ok - tu i tamo vrhovi pucaju, ali rijetko ju šišam.




Otkad koristim Loreal Proffesional masku za kosu, moja očekivanja od proizvoda za njegu kose su se znatno povećala, a prioriteti postali drukčiji. Zašto je tako, pročitajte u nastavku.




Loreal Professionnel Vitamino A - OX linija namijenjena je obojanoj kosi, te kosi koja je podložna čestom pranju. Pri kupnji me na istu navelo ovo " obojana kosa ". 200 ml maske dolazi u čvrstom plastičnom pakiranju svijetlo roza boje, jednostavno, ali sigurno se otvara, a sama boja maske je također svijetloroza. Tekstura joj je neobična, nije tipična kao ostale maske, kao da je i pomalo želasta, ali je u svakom slučaju nježna. Pri korištenju je ne treba puno. Do sada sam ju koristila 5 puta i potrošila polovicu pakiranja.




Moram priznati da me na prvu nakon što sam ispirala masku s kose iznenadio onaj škripavi osjećaj kose što nije uobičajeno niti za jednu masku koju sam koristila ranije. Obično bi kosa pod tušem bila izuzetno mekana. Ovo mi je bio veliki šok i pomislila sam kako je maska  potpuni promašaj, a zanemarila to da mi kosa možda treba dodatnu hidrataciju i da je vjerojatno " pojela " većinu maske. Kad se kosa prirodno osušila, to je već bila druga priča.




Sjajnija, urednija, posloženijih vlasi i nevjerojatno mekana, to je ono što sam dobila nakon prvog korištenja ove maske, pa i svakim sljedećim. U međuvremenu sam i obojala kosu i oduševila se koliko dobro boja izgleda nakon tretiranja ovom maskom. Maska se ispire nakon minute korištenja.
Ono što mi se sviđa kod nje najviše je to da kosa ostaje mekana i onakva kakva je pri prvom sušenju sve do idućeg pranja.Također, kosa se puno lakše češlja i vrhovi izgledaju puno zaglađenije.
Koliko god pisala o njoj, mislim da ju ne mogu dovoljno nahvaliti. Zasluženo je postala moj HG.

Sastojci;







Masku je moguće kupiti ovdje

You Might Also Like

3 komentari

  1. Maska izgleda užasno primamljivo s tom prepredivnom bojom! Mislim da ću si ju i ja kupiti :) Inače imam jako suhu kosu,malo grublju i stalno tražim neke nove maske i šampone, a Loreal mi se pokazao kao najuspješniji na tržištu proizvoda za kosu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Maska izgleda užasno primamljivo s tom prepredivnom bojom! Mislim da ću si ju i ja kupiti :) Inače imam jako suhu kosu,malo grublju i stalno tražim neke nove maske i šampone, a Loreal mi se pokazao kao najuspješniji na tržištu proizvoda za kosu.

    OdgovoriIzbriši

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images