Adria Spa duo - Maslac za tijelo & Krema za ruke

05:32

Danas je dan čarobno lijep, barem u Slavoniji gdje sunce sja kao da je proljeće, a početak je drugog mjeseca. I priroda se zbunila, pa je priroda počela davati velike i očigledne znakove buđenja. Ovakvi dani su i svojevrsni šok za mene, jer, iako volim hladno vrijeme, jednostavno me ne motivira. Donosim vam recenziju Adria spa maslaca za tijelo Limun&Smilje, te kreme za ruke Limunska trava&Naranča, a obje ove divote su osvježavajuće kao i današnji dan.



Moram reći da me na policama dm - a uvijek privlačila Adria Spa i da sam provela sate i sate uživajući u njihovoj soli za kupanje, da su maslaci za tijelo pravo iskustvo osjetila, te da ovdje nećete pročitati ništa drukčije od oduševljenja.




Maslac za tijelo s Limunom i smiljem čistog citrusnog i prilično prirodnog mirisa dolazi u kutijici od čvrste plastike, sa dodatnim zaštitnim poklopcem, a u kutijici se nalazi 150ml sadržaja. Dodatna zaštita je super kod ovakvih proizvoda jer je puno manja šansa da je u trgovini pakiranje netko otvorio i dirao prije vas - zaštita čvrsto sjeda na kutiju. Maslac za tijelo je sam po sebi drukčiji no što su drugi body butteri koje sam isprobala jer se, unatoč čvršćoj teksturi razmazuje sa pomalo uljnim finišem. To je naravno sasvim kratkotrajno, jer će se upiti vrlo brzo, ali meni i puno draže jer je hidratacija vrhunska.



Citrusni miris ove mazalice je savršen za ranojutarnju njegu tijela jer zbilja osvježava, a posebno dobro revitalizira umornu i suhu kožu. Upija se jako brzo, a kožu ostavlja nahranjenom, i to ne samo trenutno, već dugo dugo nakon nanošenja i upijanja. Kod militraže, iako se 150 ml ne čini kao puno, zbilja se sporo troši i nije ga potrebno previše, tek tanki sloj prilikom nanošenja na čistu kožu. Limun&Smilje maslac sadrži i shea maslac te kombinaciju prirodnih ulja što je dodatan plus, kao i što ne sadrži nikakve parabene, sastojke životinjskog podrijetla..



Cijena pakiranja je 40 kuna, a u liniji Limun&Smilje dolaze i gel za tuširanje, tuširalica u pjeni, sapun, sol za kupanje, krema za ruke.. i još štošta.



Krema za ruke Limunska trava&Naranča jest intenzivna krema za ruke s također citrusnim mirisom koji me podsjeća više na čisti i prirodni miris prerezane limete. Dolazi u klasičnoj tubici od 75 ml i dozira se vrlo lako.



Sadrži različita ( i od svih njih meni jako draga ) ulja, a to su; kantarionovo ulje i nevenovo ulje odgovorni za oporavak kože te ulje sjemenki grožđa. Tekstura kreme je srednja, ni pregusta niti tekuća, a upija se trenutno i ostavlja ruke super nahranjenima, pa postupak ne moram ponavljati svakih pola sata. Osobno mi je ova krema najdraža, i od trena kad je došla u moje ruke neprestano ju nosim u torbici, što zbog mirisa, što zbog izvrsne hidratacije koju mi ruke u ovim danima trebaju. Cijena joj je 20 kuna.



Prije par mjeseci sam vam pisala o Biofarm suhom ulju, a Adria Spa jest Biofarmova linija sa mediteranskim mirisima i sastojcima u njezi tijela. Osobno su mi jedni od dražih hrvatskih proizvođača preparativne kozmetike i uvijek im se rado vraćam. Nisam nikada isprobala nešto što mi nije odgovaralo, i vjerojatno ćete uskoro čitati još o njihovim proizvodima jer trenutno za njegu kose koristim isključivo ulja, pa tako i njihovo Gold suho ulje. :)


You Might Also Like

2 komentari

  1. Davno sam na poklon dobila njihov set u kojem su bili sapun pjena za kupanje i morska sol na bazi lavande. Sve sam koristila jer mi je jako odgovaralo. Šteta je prava što nemam u blizini kupiti jer imam dobra iskustva a najviše za sapun koji je odgovarao masnim leđima i dekolteu koji me prate cijeli život.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. SLažem se općenito oko Adria Spa proizvoda. Koji je sapun točno bio u pitanju? Onaj zeleno bijeli u prozirnom celofanu možda? Moj dragi se muči s tim aknama na leđima i koristi Nubian Herritage African Black, dobar je, ali recimo nedostupan jer ga naručim tu i tamo s iHerba.

      Izbriši

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images