Sleek, Makeup Revolution, I heart Makeup, Freedom - Pink panda haul

06:06

Bok svima. Prije tri dana mi je stigla narudžba s Pink Pande i danas ću s vama podijeliti o čemu ćete moći čitati u narednom vremenu. Ima tu svega, a sve su razne palete koje sam dugo htjela.
Srećom, na Pink Pandi je bila akcija 2 + 1, te sam na naručenih 9 paleta tri najjeftinije dobila besplatno.



Najprije su tu Sleek palete, o kojima sam već pisala klik ovdje, ali sam sada naručila one koje sam također htjela - Oh So Special, Garden of Eden i Original i Divine. Cijena svake je oko 83 kune.





Tu su i I heart Makeup divne palete od kojih je svaka svojevrsni dupe za neku puno skupljeg cjenovnog ranga - Naked Chocolate i I heart Chocolate. Cijena svake je nešto manja od 90 kuna.





Zatim, Make up Revolution; paleta rumenila Hot Spice, paleta bronzera All About Bronze, te paleta korektora Light to Medium. Jedino se korektorima nisam mogla oduprijeti i isprobala sam ih. Cijena svake ove divotice je 69 kuna.





Freedom palete sam dobila gratis jer su u mojoj narudžbi bile najjeftinije, Le Fabouleux je LE, dok je Dreamcatcher u stalnoj ponudi. Nisam nikad isprobala nešto od istoimene marke.





I za kraj, Makeup Revolution Essential Mattes i Essential Shimmers, svaka je nešto više od 40 kuna, a jednu sam dobila besplatno.





I za kraj, voljela bih da mi napišete o kojim paletama biste najviše voljeli čitati. :)

You Might Also Like

6 komentari

  1. Uuuuu dobar haul :) Evo "ko' za mene" može Sleek :) Ipak sadrže većinu "mojih" boja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno hvala. Svakako škicni ovdje http://rotterouge.blogspot.hr/2016/01/sleek-i-divine-palete-sjenila-au.html, ako te Sleek palete općenito zanimaju, a uskoro će biti i o ovima riječ. :)

      Izbriši
  2. Uuu, svašta si kupila!
    Jedva čekam čuti dojmove o paleti korektora. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj Megi moja, bed mi je raditi recenziju o paleti korektora jer ih koristim gotovo svaki dan i više nije estetska za fotkanje, ali javim ti ja svoje dojmove, i ubacim ju već u neki post. :)

      Izbriši
  3. sve su divne, ali MUR totalna ljubavvv 😍😍 prvo njih :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj, nensi - vjeruj mi da su sve prekrasne. Uskoro ćeš čitati o njima. Pusa

    OdgovoriIzbriši

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images