Aromara - recenzija / Gyno Pro i Crni kim Plus - intimno zdravlje i alergije

11:55

Nedavno me google doveo do aromarine facebook stranice, pa sam odlučila pregledati njihovu ponudu. Kako sam vam prije nekoliko dana tipkala o promjenama glede njege kože, a vrijeme postaje ljepše - navedena sam na promjene i iznutra.
Sasvim logičnim slijedom; žena ne može biti lijepa samo izvana. Ilitiga, ljepota dolazi iznutra. Vjerujem kako mnoge od vas pate od problema svojstevnih meni, a u ove divne dane prvi je alergija. Također, njega i očuvanje intimnog zdravlja svakoj ženi treba biti prioritet, jer nema ničeg neugodnijeg od bolnog ili neugodnog osjećaja " tamo dolje ". Na prvu sam razmišljala kako trebam odvojiti ove dvije teme ( alergije i intimno zdravlje ), ali me identična veličina ambalaže dva Aromarina fantastična proizvoda nagnala na neki drugi put..A i iskreno, vrijeme je alergija, a preporuka dobrog proizvoda za intimno zdravlje dobro dođe svakoj ženi.



Aromara je naš domaći brend koji se može pohvaliti konceptom, te potpuno prirodnim forulama u svojoj ponudi. Od macerata, hladno tiještenih ulja, preko ulja za njegu, ulja za masažu.. a ja jako volim ulja. Uz ova dva proizvoda koja sam dobila u paketiću, došla su ulja za njegu lica, ali o njima nešto kasnije, jer sam njih kupila za njegu lica.



Aromara Crni kim PLUS

Kao klinka sam patila od strašnog bronhitisa i svaku zimu provodila u bolnicama nekoliko različitih gradova. Tada su me prvi put podvrgnuli alergo testovima na koje sam bila negatovna. Sve se promijenilo prije 5 godina kada sam bila u pripremama za maturalno putovanje u Španjolsku. Curenje nosa, začepljenje dišnih puteva, peckanje očiju i alergija na pelud. Da, ovo vrijeme nije najidealnije za mene, a već drugu godinu si pomažem konzumiranjem ulja crnog kima. Počinjem ga piti u jeku proljeća radi otpornosti organizma kako bi i prve muke bile što lakše. Ranije sam koristila Rinolan i stvorila toleranciju na njega.
U svakom slučaju, ove sezone mi je Aromarin Crni Kim Plus najbolji saveznik.



Dolazi u bočici od 30 ml, a u sastavu, osim ulja crnog kima nalazi se i 1% ulja paprene metvice koje mu daje puno bolji okus. Preporuka je da se uzima prije obroka sa jogurtom ili voćnim sokom, a ja ga pijem natašte sa čašom vode. 25 kapi se preporuča za oralnu konzumaciju kod odraslih.
Inače, crni kim možete uzimati oralno za boljitak kod mnogih problema kao što su oslabljeni imunitet, alergije ( antihistaminik ), neuravnotežena probava ( ne djeluje kao diuretik, već kao detofsifikans )..
Ne mogu reći kako mi crni kim potpuno otklanja tegobe do mjere da uopć nemam alergijske reakcije, ali mogu reći kako je većina od tih reakcija pala u vodu i postala nepostojeća za mene.

Aromara Gyno Pro

Aromara Gyno Pro također dolazi u tamnoj bočici, ali sa produljenim raspršivašem. Na potpuno prirodnoj bazi različitih eteričnih i baznih ulja, Gyno Pro olakšava održavanje vaginalne flore, pomaže kod upala, neugodnog osjećaja, peckanja, neuravnoteženog PH rodnice, prevencije.. u principu predstavlja sve ono što bi svakoj ženi trebalo pri njezi i očuvanju zdravlja intimnog područja. Iako sam ga na fotografirala odmah po primitku kako biste vidjeli zaštitni omot, koristim ga povremeno na dnevnom ulošku - uložak se jednostavno našprica ( dovoljan jedan pritisak ) i to je to. Koristim ga isključivo preventivno, ali i kod problema suhoće pred menstruaciju.




Nisam primjetila apsolutno nikakve negativne nuspojave, već očekujem isključivo boljitak od ovog proizvoda. Sporo se troši, a cijena mu je 56 kuna. Dostupan je na aromarinoj web stranici, a paketić mi je došao u roku od 3 dana.
Uskoro ću vam tipkati o uljima i maceratima iz Aromarine radionice.
Jeste li vi probale što od ovog brenda?

You Might Also Like

9 komentari

  1. I sama godinama muku mučim s alergijama, ali meni ovakva ulja ne pomažu, a što se ovog drugog tiče zvuči jako zanimljivo i kao nešto što bi svaka žena trebala imati.

    redheads-diary.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pokušajte nagodinu piti preventivno jedno mjesec dana pred proljeće (ako je riječ o identičnom problemu ). Meni zbilja olakša pri lakšem podnošenju svega što slijedi. Ali opet, svaki organizam je drukčiji, baš kao i što je moj postao otporan na Rinolan.
      Hvala na pregledu posta :)

      Izbriši
  2. Čula sam za njih ali nisam ih još probala, mogla bih uskoro: cijena je prihvatljiva, rezultati su dobri - i još ne moram ići nigdje da bih ga dobila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam zbilja oduševljena; nadam se da ćeš i ti biti. :*

      Izbriši
  3. Jako sam skeptična prema ovim uljima.... ja koristim crni kim već godinama kao prevenciju od raka (jer u mojoj obitelji je bilo slučajeva) i isto tako alergija, ali od provjerenog proizvođača. Moja prijateljica je doktorirala na crnom kimu i ja sam joj često uskočila u pomoć pa znam malo više o tome. Crni kim je zaista čudo gotovo da je lijek za sve :D. Ali u ovom sastavu ne vidim da sadrži timokinon. Ako ga nema onda nije ljekovito jer bez ovog sastojka on nema svoj puni potencijal i ustvari je samo ulje. Sa čajevcem i kamilicom ustvari mi djeluje kao umirujuće trenutno riješenje i djeluje površinski. Pravi crni kim ne bi koštao tako malo :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na mom blogu je kontakt obrazac, pa ako želiš možeš mi se javiti da popričamo na temu crnog kima - zapela mi je za oko prevencija karcinoma. :)
      Cajevac i kamilica su u sastavu aromara gyno pro proizvoda, ne crnog kima. Ovaj crni kim kao jedini dodatak ima samo 1% paprene metvice i to je sve. :)

      Izbriši
    2. Naravno, rado bih popričala hehehe ali ne pronalazim taj obrazac :D

      Izbriši

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images