Body&Soul & Ebelin spužvice za make up

04:30

Dok traje pomama za beauty blenderom, opstala je i moja vjernost RT kistovima, ali i bojkotiranje istog jer je po meni - skup. Ok, svatko ima svoju percepciju skupog i jeftinog; ali jednostavno - srce bi me bolilo. Prije par tjedana je ipak u meni proradila želja da isprobam neke nove make up spužvice. Često koristim Real Techniques miracle sponge i zadovoljna sam devy izgledom lica koji daje, ali konkretno su me zanimali jajasti make up pomagači.




Body & Soul " spužvasto jaje " dostupno je u Mulleru po cijeni od nekih 25 kuna. Izgledom podsjeća na originalni beauty blender, ali koliko sam mogla pročitati beauty blender buja u dodiru s vodom dok Body&Soul ostaje u istoj formi. Mogu to usporediti sa RT miracle sponge koja je mekana i kao BB nabuja u vodi. Samim time što je Body&Soul drukčije, čvršće teksture ona se teže cijedi i teže pere. Ipak, postala je beauty tool bez kojeg ne putujem i s kojim mi je make up rutina znatno olakšana. 
Koristim ju tako da nekim manjim kistom ( concealer brushom npr ) postavim podlogu ondje gdje zelim i zatim lagano utaokavam sve spužvicom. Kad sam se navikla na ovakav sistem, za cijelo lice mi treba minuta posla. 



Također, ako nanosim rumenilo ili highlighter u tekućem ili kremastom obliku i tu mi posluži. Mislim da je spužvica idealna za suhokošce upravo zbog vlažnog nanošenja. Podloga mi-je uvijek izvrsno nanesena njom, bez potrebe da išta popravljam kistom, osim transparentnog pudera koji ponekad nanesem ( trenutno koristim the balm o kom će biti riječi u kasnijim postovima. ) Prednost je i ta što mi se čini kako joj je vijek trajanja dulji od RT. 



Ebelin male jajaste spužvice također su preinaka beauty blendera, i to onoga u mini verziji, a u pakiranju se dobiju dvije za 2,5 eura. Teksturom dok su suhe su identične body&soul spužvici, ali ove narastu i nabujaju pod vodom. Kao i kod velike spužvice, jako su učinkovite i odlične za korektor, stavljanje highlightera na manja mjesta, te ispod obrve zbog malog špica koji je za ta mjesta idealan. 



Moram li reći da ću obnoviti zalihe,upravo iz razloga da ne pobjegnu s polica, a ja ne ostanem bez super, super pomagala?

You Might Also Like

2 komentari

  1. I ja imam RT-ovu spužvicu, ali trenutno sam u fazi kada radije koristim kist...
    Ove Ebelinove malecke mi se sviđaju, posebno ova tirkizna boja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A meni je faza spužvica umjesto kista. :) ebelinove male spužvice su zakon.

      Izbriši

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images