Catrice IT pieces - Eye Matic & Blush Artist shading palette

06:49

Uskoro na Hrvatske police treba stići Catrice IT pieces LE kolekcija čija dekorativa na prvu i je IT. Svoje prve komade sam ugrabila nešto ranije u inozemstvu ( kod nas ipak uvijek kasne ). U popriličnoj ponudi su me se na prvu najviše dojmila Eye Matic sjenila te paleta rumenila Blush Artist. 




Eye Matic sjenila su zapravo automatska sjenila kojima se sadržaj nalazi u poklopcu, a oslobađa se zavrtanjem sjenila te na spužvastom aplikatoru ostaje količina dovoljna za nanošenje. Gramaža sjenila je 0,4 grama što je prilično malo, ali su dobro pigmentirana i lijepih nijansi te po meni vrijedni pažnje.



Dolaze u tri nijanse, a ja sam odabrala 060 Lavander Mc Queen ( koja me podsjeća na Maybelline Color Tatto Matte Vintage Plum u shimmer verziji ),te 020 Hotel Pearlafornia u nježnoj puder roza, ali također shimmer nijansi. Najprije da naglasim, sjenila sam fotkala nakon nekoliko korištenja, a slova na ambalaži su se već itekako izlizala što je na fotkama i vidljivo.



Oba sjenila su dosta dobro pigmentirana; a nanosim ih aplikatorom te potom blago izblendam kistom. Trajnost im je nevjerojatno dobra, kada ih stavim ne miču se do trenutka skidanja. Kod mene je taj vijek nošenja sjenila na kapcima nekih 7 sati. Prilikom apliciranja na kapke nema viška i na spužvastom aplikatoru se nađe taman onoliko sjenila koliko je potrebno za uredno nanošenje. Izuzev vanjskog trušenja deklaracije što mi zapravo i smeta, ovim sjenilima ne pronalazim niti jednu manu. Svako od njih sam platila 3,95 eura.



Blush Artist Shading palette dolazi u plastičnoj čvrstoj ambalaži tipičnoj za Catrice i sadrži 10 grama rumenila i highlightera.
Slijeva na desno su tu shimmer rumenilo, mat rumenilo te nježno rozi highlighter.



Sve tri nijanse su dobro pigmentirane i ovo je ona paleta koja će mi dobro služiti za putovanja jer na raspolaganje daje dva rumenila i highlighter u jednom pakiranju. Nisam ju puno koristila, ali koliko jesam, trajnost je kao i kod većine njihovih rumenila koja sam imala dosta dobra - do 7 sati, s tim da je i dulja ukoliko nanesem i završni, translucent puder. Cijena palete je bila 4, 95 eura.





U IT pieces le kolekciji nude se i divne nijanse lakova, veliki highlighter, ruževi, a nadam se da će i kod nas uskoro ugledati svijetlost dana.

You Might Also Like

12 komentari

  1. Ljubomorna sam na paletu i ne mogu dočekati da stigne! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa kod tebe sam ja mislim i vidjela najavu,jelda? Veselim se tvojim fotkama. :)) paleta je super.

      Izbriši
    2. Pa kod tebe sam ja mislim i vidjela najavu,jelda? Veselim se tvojim fotkama. :)) paleta je super.

      Izbriši
  2. dopada mi se paleta rumenila i sjenila su mi super :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Postali su dio moje make up rutine. :) drago mi je da ti se sviđa.

      Izbriši
  3. Ovakva sjenila još nikada nisam vidjela, izgleda jako zanimljivo i veselim se probavanju.
    Što se tiče samih rumenila, izgledaju baš dobro. Opet čekamo da i kod nas dođe. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno; ni ja. Ali su zato odlična. Kad linija dođe kod nas i ako budem u Hrvatskoj, kupit ću i highlighter. Djeluje mi odličan.

      Izbriši
  4. Od catrice koristim camouflage korektor, imam i nekoliko ruževa a i rumenilo koje sam dobila uz cosmo u nekom broju i prezadovoljna sam. Isprobala bih i ovu paletu s rumenilima, lijepe su nijanse.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jooooj, i ja se sjećam Cosma sa Catrice rumenilom i to je zapravo bio moj prvi Catrice komad dekorative, pored lakova za nokte. E otad; rijetko šta mi nije bilo dobro. :)

      Izbriši
  5. Ljubomorna sam ko pas na tu paletu :D
    predivna je, vec sam si ju zapikala jedva cekam da dode.
    Moram ju imati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Divna je, zbilja. Veselim se da stigne u naše krajeve. :)

      Izbriši
    2. Divna je, zbilja. Veselim se da stigne u naše krajeve. :)

      Izbriši

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images