Empties #2

12:59

Hej, bok svima! Danas vam tipkam o potrošenim proizvodima. Već sam ranije planirala post kada se nakupilo puno više proizvoda, ali nikako nisam mogla izaći na kraj sa laptopom pa su prazne bočice završile u kanti za smeće bez posta. Ali evo, opet se nakupilo toga.


Redom su tu;
Zlaja Manuka tree umivalica
Queen Helene mint julep maska za lice
Schaebens Perfect Skin ampule koncentrata za lice
Yves Rocher Fruit Noirs gel za tuširanje
Kneipp Cremebad Hautzarte Verwohnung kupka
Gliss Kur serum Deep Repair
Sephora, Balea, Montagne Jeunesse, Schaebens i Merz Special maske za lice


Zlaja Manuka tree umivalicu u Njemačkoj ne mogu kupiti, ali zalihu ću obnoviti čim dođem u Hrvatsku. O njoj sam već pisala i bila mi je vrhunska do zadnjeg mililitra.

Queen Helene Mint Julep maska, koju sam već ranije spominjala je dušu dala za čišćenje sebuma iz pora i trenutno osvježavanje lica, ima miris paste za zube i meni osobno je najdraža maska u vrijeme kada mi pore "divljaju". Cijena malog pakiranja maske dostatnog za 10tak uporaba je na iHerbu manje od 11 kuna.

Schaebens koncentrat u ampulama je trenutno moj HG proizvod. Savršeno dodatno hidratizira kožu nakon dnevne njege i nikad pod prstima do korištenja ovih ampula nisam osjetila tako glatku kožu. Definitivno,ove ampule su zaslužile poseban post i naknadno ću detaljno pisati o njima. Cijena za 6 ampula je oko 12 kuna, a u Hrvatskoj ovu marku drži Muller.



Yves Rocher Fruit Noirs gel za tuširanje sam ranije već recenzirala. Ima predivan shimmer u sastavu i divan miris.

Kneipp kupke su moj općeniti izbor kada kupujem proizvod isključivo za izležavanje u kadi. Intenzivnog su mirisa pa ih ne preporučam za zamjenu tuširalice, ali je zato jedan čeo dovoljan za mirisnu kadu punu toplee vode. Ova je bila s bademima i ima opuštajuć miris kad se stopi s vodom dok je na prvu gotovo nepodnošljivo intenzivan ( kada ga mirišete direktno iz bočice ). Cijena kupki od 400 ml je oko 4 eura, a traju i za 15tak korištenja.




Tu su još i razne maske za lice koje trošim više od svega i obožavam isprobavati nove. O Montagne Jeunesse i Schaebens vam neću puno pisati jer u pripremi već imam grupne recenzije istih, ali reći ću vam da je Merz Spezial maska za lice s glinom pun pogodak za masnu kožu ili kožu sa porama punim sebuma. Seohora Rose mask recenzija ovdje.







You Might Also Like

3 komentari

  1. Svašta nešto, sve zanimljivo! Jedva čekam post o koncentratu u ampulama. I planiram, na tvoju preporuku, zlaja umuvalicu probati :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Svašta nešto, sve zanimljivo! Jedva čekam post o koncentratu u ampulama. I planiram, na tvoju preporuku, zlaja umuvalicu probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Megy, potrudit cu se da cim prije ugleda svijetlost dana - multifunkcionalna divna stvarcica. :) Umivalicu svakako preporucam, posebno za osvjezavajuce dobro jutro! :))

      Izbriši

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images