Olival čarobno mlijeko za tijelo

07:29

Mazalice, mazalice i mazalice, a današnju priču započinjem stanjem kože tijela i jednoj novoj divotici.

Dakle, nedavno sam doputovala u rodnu Slavoniju i, kako mi je prtljaga zbog leta bila ograničena, nisam ponjela nikakav losion ili maslac za njegu tijela. Unaprijed sam imala wish listu sa domaćim novitetima, tako da se u mojim rukama našlo Olival čarobno mlijeko za tijelo.
Koža mi je naravno, počela divljati već nakon par tuširanja bez naknadnog mackanja i ono je bilo dobar odabir.



Olival čarobno mlijeko je nastavak čarobne linije koja je započela Olival uljima, dupe proizvodima popularnih Nuxe ulja. Osobno sam isprobala klasičnu verziju ulja oba brenda i dobra su mi podjednako, s tim da je Olivalovo povoljnije i njega koristim otkako se pojavilo na policama. Mlijeko, pak dolazi u elegantnoj, čvrstoj olastičnoj ambalaži sa sjajnim zlatnim poklopcem, a otvara se odvrtanjem. Cijena mu je 49 kuna za 200 mililitara, a dostupno je u dm -u ( vjerojatno i u drugim drogerijama ).



Sastav obiluje uljima i po meni je kombinacija ulja brutalno dobra; tu su lješnjakovo, bademovo, makadamijino, jojobino i arganovo ulje - a makadamijino i arganovo su poznate po udjelu vitamina E za kojim svaka koža ima potrebu.



Kako sam i naglasila, koža mi je posljednih nekoliko dana strašno dehidrirana, kako lica tako i tijela. Ta dehidriranost ide do te mjere da me koža počela i blago svrbiti; primjerice nakon tuširanja s tim da se sa istim problemom nisam nikad suočila.
Ovo mlijeko za tijelo jest moj spas; prvim korištenjem ga je koža doslovno pojela, bez ikakvih negativnih popratnih pojava nakon nanošenja. Divno nahranjena i mekana ostane do idućeg tuširanja, a usprkos uljima - ne ostavlja mastan trg na koži niti takav osjećaj. Ponekad napomenem kako živim na dvije relacije i ovo jest svakako nešto čiju ću zalihu napraviti barem u vidu još jednog pakiranja jer je - divota.




Iako sam fan i jako, jako mirisnih mazlica, ova je toliko nježnog mirisa koji vam niti ne mogu opisati - jednostavno, nježan je i blag što mi je ponekad i prednost jer mi se ne,miješa s mirisom parfema.
I za kraj; tu su naravno sastojci koje možete pogledati na fotki ispod. Uživajte u danu i njegujte svoje tijelo. :)


You Might Also Like

7 komentari

  1. Odličan post, sa svakim novim postom me "mamiš" da kupim to što recenziraš. :)
    Razumijem te za ono što si rekla da te koža počela svrbiti, tako bude i kod mene ako samo jedno mazanje preskočim.
    Ps. Nisam znala da smo obje Slavonke. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj Megi, nikad nisam osjetila ovo stanje kože. Nikad. Sreća je u hidrataciji. :) p.s. hvala ti na komplimentu; a ne radim to namjerno. :D

      Izbriši
  2. Probala sam njihovu kremu za lice sa smiljem i super mi je bila jer mi je lice bilo jaaako suho i poslije mjesec dana ju kupila.Presretna sam zbog kreme,mislim da cu cesce kupovati njihove stvari.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam smilje liniju probala,ali planiram isprobati masku za lice jer sam čitala odločne recenzije o njoj. Ovo je drugi Olivalov proizvod koji sam probala/koristim i odličan je.

      Izbriši
    2. Nisam smilje liniju probala,ali planiram isprobati masku za lice jer sam čitala odločne recenzije o njoj. Ovo je drugi Olivalov proizvod koji sam probala/koristim i odličan je.

      Izbriši
  3. Vidjela sam u dm ovaj losion, lijepo pakiranje, recenzija je super i vjerujem ti ali mi je nekako puno izdvojiti toliko novca za njega kad ima puno losiona i krema za tijelo s kojima sam zadovoljna

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sasvim razumijem, ali vjerujte - cijena opravdava svoje. Mlijeko je divota.

      Izbriši

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images