Lekovita Vital hranjivo ulje za lice

01:37

Ukoliko ste čitali moj posljednji post o novoj rutini njege kože, tada znate da sam joj posvetila nešto više pravodobne brige no prije. Nije da ranije nisam brinula o njoj, ali nisam brinula o sastojcima do te mjere do koje brinem trenutno.

Inače, ulja za lice obožavam i redovito koristim ista. Osim macerata i hladno prešanih ulja koje rotiram, među trenutnim saveznicima našlo se i Lekovita Vital ulje fantastičnog sastava.


Hidratantna i hranjiva kombinacija odabranih biljnih ulja bez silikona i parafina za njegu suhih područja mlađe kože ili kao površinska i dubinska njega lica, vrata i dekoltea zrelije kože. Nekoliko kapljica hranjivog vitaminsko-mineralnog luksuza, masnih kiselina i antioksidansa kožu hrani, štiti, omekšava, zaglađuje, potiče njezino obnavljanje i pruža osjećaj ugode. Masline, soja, avokado, sezam, mrkva, jojoba i sjemenke grožđa predstavljaju eliksir energije i sjaja za vašu kožu. Koža će vam biti zahvalna za nekoliko kapljica ulja kao podloga za hidratantne i hranjive maske. "

Avokado, jojoba, maslina, mrkva, sezam, soja, te ulje vinove loze zvuče kao spoj antioksidanasa plus najfinijih njegujućih sastojaka koje mogu dati licu sa tek nekoliko kapljica. Riječ je o tamnijem ulju iz preslatke ambalaže, neutralnog mirisa, a jednom od rijetkih koje stavljam na lice bez straha od komedogenih posljedica. 



Dva puta tjedno nakon umivanja i čišćenja lica i vrata, nanesem par kapi i umasiram u kožu ili ga stavljam preko hidratantne kreme kako bih zaključala sastojke i pojačala njegu. Ulje ima dobru moć upijanja, a ujutro mi koža bude primjetno mekša. Inače, ulja mi pomažu u borbi sa blagom dikoloracijom na nekim mjestima na licu koja je posljedica dehidrirane kože.





Cijena za 50 ml je 90 kuna, a Vital ulje je dostupno online na stranici ljekarnik.hr.

You Might Also Like

4 komentari

  1. Ambalaza je stvarno preslatka, romanticna.
    Nisam jos koristila ulja za lice, ali mislim da bih trebala uvesti jos nesto hranjivo, samo jos nisam sigurna sto. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Odmah sam se zaljubila u ambalažu, preslatka je i baš bi ga voljela isprobati! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Divan post draga .
    Prvi put sam na tvome blogu i prelijep je .
    Pratim te pa ako želiš zaprati i ti mene .
    https://herecomesajla.blogspot.b

    OdgovoriIzbriši

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images