Empties post preparativa #1

03:13

Upravo tipkam prvi empties post i mislim se koliko partner i ja zapravo preparative trošimo. Ubrajam i njega, naravno, jer neku preparativu koristimo skupa; uglavnom su to tuširalice, tonici i umivalice, a Bipbaza peršin linija nam je trenutno zajednička. To mi je dodatan plus jer mi često i on može reći svoje mišljenje i ukazati na manu ili dobru stranu nekog proizvoda.





Prazne ambalaže sam spremala i jedva čekam da ih bacim nakon što ovaj post bude priveden kraju, a nakupilo se dosta toga. Neke od njih sam već recenzirala pa vam neću puno tipkati o njima, a o nekima ću napisati opći dojam.

Tu su;
* Subrina Morrocan treasure gel za tuširanje
* Queen Helene Mint julep maska za lice
* Yves Rocher krema za tijelo Fruit Noirs
* Avon Simply Delicate intimni gel
* Avon naturals Strawberry scrub za tijelo
* Balea lavande mousse maska za lice
* Body&Soul Vanille pjena za kupanje
* Alverde Wasserminze deo spray
* The Body Shop Vanille Brulle shimmer losion za tijelo
* Nubian herritage african black soap čiju fotku nemam, ovdje je spomenut u iHerb haulu
* Dove krema za tuširanje Winterpflege LE
* Himalaya Herbals Aloe Vera Winter Cherry krema za tijelo
* Avon Naturals swirl Winterberry&Shea losion za tijelo
* Alverde Perfekter teint serum za lice
* Natura Siberica Oblepikha krema za stopala
* Avon callus krema za stopala
* Avon lavander comforting 3in1 maska za stopala

Tuširanje, kupanje
S lijeva na desno



* Body & Soul, link ovdje.
* Dove LE Nutrium moisture Winterpflege, prva krema za tuširanje koja mi zbilja nije zahtjevala bjesomučnu njegu tijela nakon tuširanja. Najgušća i najviše njegujuća tuširalica koju sam ikada isprobala, blagog mirisa. Ne znam ima li je za kupiti kod nas, svoju sam za 2, 15 eura kupila vani.
* Subrina Morrocan Treasure gel za tuširanje privukao me već imenom Subrina koja mi budi lijepo sjećanje na djetinstvo, ali mi se miris koji je previše umjetan nikako nije svidio. Kupljen u Bosni, skupa s još jednim iz iste linije, u Hrvatskoj ih nema. Ne iritira kožu, ne isušuje ju. Cijena pakiranja od 250 ml je 3,65 KM
* Avon simply delicate intimna kupka koju sam dobila na dar, dugo korištena za pranje kistova, odlično je obavljala taj posao, a o namjenskom poslu ne mogu ništa reći jer tu koristim Apivitu. Kataloška cijena na akciji mu bude i po 12 kuna.
* Avon naturals strawberry body scrub miriše na smoothie od jagoda, a kupljen je u kataloškoj akciji za 15 kuna. Ne obavlja posao scruba i bio mi je potpuno razočaranje.


Njega tijela/mazalice



* The Body Shop Vanille cremee brulee, link ovdje
* Avon Naturals Swirl body lotion Winterberry&Shea, što mirisom, što brzinom upijanja i hidratacijom, prekrasna mazalica kojom sam bila oduševljena i koristila ju dobar dio ove jeseni. U katalogu se može kupiti na akciji po 25 kuna.
* YvesRocher Fruit Noirs Blackberries, najljepša mazalica koju sam imala u posljednje vrijeme. Fantastična, nježna tekstura koja se brzo upija, a kožu ostavlja mekanom. Miris se na koži zadržava dulje no kod drugih mazalica.
* Himalaya Herbals Aloe Vera&Winter Cherry, kupljena u putnom pakiranju skupa sa gelom za umivanje i pastom za zube, dm 14, 90kn. Odlično hrani kožu, brzo se upija, nježnog mirisa. Definitivno ću kupiti novo pakiranje.
* Alverde LE zimski butteri za tijelo - svaki od njih je samo pomirisan, jer im je, očigledno - istekao rok trajanja. Kupljeni su prije 3 mjeseca u dm - u, jer sam vani često kupovala ove njihove mini bodybuttere i bila jako zadovoljna njima, ali ovo je bilo u vjetar bačenih 5 maraka. Tuga.


Njega lica



* Queen Helene mint julep maska za lice, haul ovdje, link na masku ovdje. Fantastična maska za one sa masnom kožom ili proširenim porama. Koristim ju dva, tri puta tjedno i mogu vam reći da su mi pore znatno čišće,na obrazima i na nosu. Partner ju također obožava. U zalihama imam nekoliko mini pakiranja, a moja sljedeća narudžba će definitivno biti veliko pakiranje. Malo pakiranje od 57 grama dostatno je za cca desetak korištenja. Ispada da na svako nanošenje maske potrošim manje od kunu i pol što ju čini najjeftinijom maskom za lice koju sam ikada imala, a koja mi se pokazala odličnom.
* Alverde Perfektee Teint beauty serum Porzellanblume, kupljen za 8 maraka, cca 32 kune, nisam ga u Hrvatskoj viđala. Bila sam više no zadovoljna ovim serumom, čija je konzistencija atipična za serum jer je mliječno bijele boje. Jako brzo se upija, hrani kožu, prekrasno i blago miriše na ruže. Tokom korištenja su mi pore bile umanjenije. Pakiranje od 30 ml trajalo mi je mjesec i pol dana svakodnevnim korištenjem, samo navečer.
* Balea LE lavande mousse maske. Duplo pakiranje se može trenutno kupiti za 6, 90 kn, a ovo je najbolja Baleina maska u vrećici koju sam isprobala. Osvježava umornu kožu, ne isušuje, ne iritira.


Njega stopala



* Avon callus cream i Avon 3in1 maska za stopala - recenzija u pripremi pa vam neću puno reći.
* Natura Siberica oblepikha krema za stopala je jedna od boljih koje sam probala. Brzo upijajuća, a nevjerojatno hidratantna, posebno mi je dobra bila u vrijeme kada nisam koži stopala posvećivala puno pažnje pa su bila dosta isušena. Može se kupiti u bio&bio, također i na njihovom online shopu, link ovdje.
- I za kraj, tu je prazna bočica mog najdražeg Alverde dezodoransa o kom sam pisala ovdje. Zapao je na fotki sa njegom stopala, nisam ga htjela ostaviti samog. :D

Slažete li se s mojim utiscima, ili vas je neki od navedenih proizvoda razočarao, ili pak oduševio? Osobno su mi Empties postovi na drugim blogovima gotovo najdraži jer je ponekad dojam o samom proizvodu puno drukčiji no na početku ili uslijed korištenja.

You Might Also Like

3 komentari

  1. Kod vas se bas trosilo :). Od navedenih proizvoda, osim Avonovih krema za stopala nisam probala nista :D Volim Dove kupke, trenutno imam kombinaciju karite buter/vanila a ovu tvoju nisam videla kod nas. Yves Rocher proizvode sam nedavno otkrila, nisu nam bas dostupni ali sve sto sam probala, narocito krema za tusiranje iz kolekcije Jardins du Monde - makadamija me je odusevila. TBS proizvodi ne mogu da se kupe kod nas a divno izgleda taj losion, narocito vanila sto je u pitanju :D Ljubicastu Baleinu masku u kesicama mi je kupila drugarica u Nemackoj, DMu, nemam pojma da li je ima kod nas i sad sam, kada sam procitala tvoje utiske nestrpljiva da je i ja probam :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Kod vas se bas trosilo :). Od navedenih proizvoda, osim Avonovih krema za stopala nisam probala nista :D Volim Dove kupke, trenutno imam kombinaciju karite buter/vanila a ovu tvoju nisam videla kod nas. Yves Rocher proizvode sam nedavno otkrila, nisu nam bas dostupni ali sve sto sam probala, narocito krema za tusiranje iz kolekcije Jardins du Monde - makadamija me je odusevila. TBS proizvodi ne mogu da se kupe kod nas a divno izgleda taj losion, narocito vanila sto je u pitanju :D Ljubicastu Baleinu masku u kesicama mi je kupila drugarica u Nemackoj, DMu, nemam pojma da li je ima kod nas i sad sam, kada sam procitala tvoje utiske nestrpljiva da je i ja probam :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Baleinu masku moraš probati čim prije, odlična je. Baš baš odlična. TBS nisu niti u Hrvatskoj dostupni, ali vjerujem da ćeš ih imati prilke isprobati, kao i sve ostalo što nisi. ;)
    Obožavam Yves Rocher, proizvodi su im stvarno kvalitetni, a i često imaju dobra sniženja. :) Avon kreme za stopala i općenito kolekciju FootWorks koristim godinama, predobri su,

    OdgovoriIzbriši

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images