E.L.F Berry Merry blush & Purple Waterproof Eyeliner

15:17

Pozdrav svima!
Pisala sam već o svojim narudžbama s iHerba, ali ima i narudžbi koje sam napravila puno ranije no što sam pisala na blogu, a neki proizvodi svakako zaslužuju recenzije. Dva o kojima vam danas pišem na iHerbu su trenutno Out of Stock, odnosno nisu dostupni, ali sam oduševljena njima i smatram kako zaslužuju recenzije. Proizvodi koji su na iHerbu nedostupni se vrlo često vrate u prodaju, odnosno dođu na skladište, pa je korisno pogledati tu i tamo artikl koji vam je zapeo za oko, a nije trenutno na skladištu.



Prvo je E.L.F. Studio rumenilo u nijansi Berry Merry. Uglavnom sam poklonik tamnijih rumenila, posebno bordo jer mi odgovaraju uz bordo i crvene nijanse ruževa koje koristim. Pridobila me nijansa, iako nisam znala što ću dobiti. Pa ipak, za cijenu od nepunih16 kuna, dodati ovo rumenilo uz narudžbu je bilo sasvim logično. Vrlo dobro je pigmentirano, pa vam ne treba puno proizvoda. Lako se nanosi i blenda, a boja je itekako postojana. Donedavno nisam uopće koristila primer, pa mi je nevezano uz to rumenilo na licu dovoljno dugo trajalo. Otkad koristim primer, o dugotrajnosti rumenila ne moram niti dodatno govoriti.




Uz neku od narudžbi sam naručila i vodootporni tuš za oči u olovci u nijansi Purple. Stigao mi je prije dva mjeseca. Kako ga ne koristim svaki dan, već kada mi se učini dobrim riješenjem, imam određene utiske o njemu. Zbilja je dugotrajan. U mom slučaju je postojan šest sati, i to do te mjere da do nanošenja izgleda identično kao da je nanešen upravo. Sviđa mi se i što boja nije klasično tamna ljubičasta već nešto svijetlija, a nanošenje je jako precizno. Poslikala sam vam primjere jednog nanosa. Fora mi je što izgleda kao neka preslatka nijansa flomastera. Plus, većina tuševa u olovci se jako brzo osuši, neki mi se čine idealnima prvih par dana, ali poslije nemaju učinak što kod ovoga nije slučaj.
Ovaj tuš ima moj plus. Definitivno.

You Might Also Like

0 komentari

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images