Real Techniques Your Eyes/Enhanced starter set

08:13

Pozdrav svima!
Svim ljubiteljicama dekorative i kistova brend Real Techniques itekako je poznat.



Nedavno sam se odlučila za naruđbu Your Eyes Starter seta. Opće je poznato kako su RT kistovi na iHerbu daleko najjeftiniji, a ovaj set ondje košta manje od 17 dolara.



Set je pakiran u plastičnu prozirnu kutiju, a četkice dolaze u čvrstom držaću koji možete koristiti za pospremanje, a i ne morate.



U njemu se nalazi 5 četkica za savršen make up na očima. Neke od njih su definitivno multifunkcionalne, pa čitajte u nastavku.



Base Shadow Brush je izrazito mekana četkica većih dimenzija, idealna za nanošenje sjenila preko cijelog kapka. Koristim ju za svijetla sjenila kao podlogu onim drugima.



Deluxe Crease Brush je četkica za konturiranje sjenila. Nekako je prevelika za taj posao, pa njome blendam sjenilo. Taj posao radi jako, jako dobro. Također njome ponekad nanosim i bazu, odnosno primer za sjenilo.



Accent brush je idealna za nanošenje sjenila uz rub donjih trepavica, za nanošenje highlightera u unutarnje kuteve očiju te nanošenje sjenila u kremi. Čvrsta i mekana, te meni osobno jedna od dvije najdraže četkice iz ovoga seta.



Fine liner brush služi za nanošenje tuša za oči. Također čvrsta, tanka i pogodna za uredno nanošenje tuša. Često ju koristim, posebno za Elf tuševe u malim kutijicama.



Brow brush je fantastična četkica i svakako moj favorit. Nije toliko tanka kao primjerice Accent brush, ali je izuzetno dobro nakošena i odlično obavlja posao ispunjavanja obrva. Također mi je ponekad korisna za iscrtavanje jasnih linija na kapku, i to kremastim sjenilima.



Real techniques kistovi se ne truse, dlačice ne ispadaju, vrlo lako se peru, odlično obavljaju svoj posao. Smatram kako je ovaj set definitivno isplativ.


You Might Also Like

0 komentari

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images