Sephora haul

11:34



Prije dva tjedna sam posjetila Novi Sad zbog dugo traženih čizmi. Posjetila sam i prekrasnu Sephoru u centru i odlučila iskoristiti preostale dinare na preslatke stvarčice. Kupila sam nekoliko stvari, a što i kako sam njima zadovoljna, pročitajte u nastavku. Stvarčice sam pofotkala prije no što sam pakiranja otvorila i isprobala, pa su fotografije prilično svježe.
Uživajte u čitanju.



Sephora Creme de Douche Chocolat, je krema za tuširanje koja me privukla preslatkim pakiranjem. Pakirana je u tubu od nešto mekše plastike što obožavam jer se samim time ostaci produkta unutar tube puno lakše mogu istisnuti. Tuba sadrži 140 ml, a miris je prekrasan, i podsjeća me na čokoladni shake, nakon tuširanja se ne zadržava baš dugo na koži, ali mi se sviđa to što ne isušuje kožu. Sadrži ekstrakte sjemenki kakaa, biolipide i glicerin. Platila sam ju cca 50 kuna, ali ne koristim ju svaki dan, pa je ova tubica relativno isplativa za male posebne rituale tuširanja.
 
Sastojci;  Water, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Fragrance, Sodium Chloride, Styrene/Acrylates Copolymer, Citric Acid, Sodium Benzoate,D-Limonene, Polyquaternium-7, Potassium Sorbate, Cocos Nucifera (Coconut Oil), Hexyl Cinnamal, Linalool, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Hydroxide, CI 19140 (Yellow 5), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Gardenia Tahitensis Flower Extract, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, CI 14700 (Red 4), Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil.





Sephora Masque Rose maska za lice u blazinici me oduševila pakiranjem također. Moguće ju je kupiti u 8 različitih pakiranja, a svako je namijenjeno drugom tipu kože ili problemu koji imate.  Maska sadrži prirodne ružine ekstrakte i namijenjena je dubokoj njezi lica. Kako često putujem, postalo mi je normalno da mi je koža ponekad više suha no inače. Sinoć sam ju stavila na lice i zadovoljna sam učinkom. Maska se ne ispire, već se ostatak koji koža nije upila razmaže po licu. Koža je hidratizirana, tokom djelovanja lice ne peče kao kod nekih maski, primjetno je mekša na dodir. Bilo bi super kada bi se prodavala u većim pakiranjima jer je cca 40 kuna za masku koju ćete koristiti jednom, po mom prilično velik iznos.





Sephora Fizzing cube su male šumeće kocke za kupku. Obožavam kupke i konstantno kupujem šumeće kugle, kristale, pjene za kupanje.. Ove Sephorine me nažalost nisu oduševile jer sam očelivala mrvicu intenzivniji miris. Kupila sam od svake po dvije, ali niti dvije nisu dovoljne za ono što istinski tražim od jedne šumeće kocke za kupku. Pakiranja su preslatka, ali cca 8 kuna po komadu nije zadovoljilo omjer kvalitete i cijene.






Zadnja po redu je mini toaletna vodica Sephora Blueberry. Koristila sam ju, odnosno probala koristiti dva ili tri puta, miris kada ga koža upije je fin, osvježavajuć i čisto voćni, ali na prvu se osjeti alkohol što me užasno odbija kod parfemskih voda ili toaletnih vodica. Ne sjećam se koliko sam ju platila.



Dobila sam i tri testera, osoblje u Sephora Novi Sad je izuzetno ljubazno, a ako mi date testere, vratit ću se sigurno opet. Što god imala, htjela ili kupila, ta mala probna pakiranja me uvijek najviše razvesele.
Nadam se da vam je moj post bio iole koristan. Hvala vam na čitanju. Čitamo se :)

You Might Also Like

1 komentari

  1. super izbor proizvoda,steta sto nemam sephoru u blizini

    OdgovoriIzbriši

recent posts

Like us on Facebook

Flickr Images